Welkom bij Brasserie Nieuw Ehrenstein

Een Unieke
Trouwlocatie

Beste aanstaande
bruidspaar

Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie liefdesverhaal verdient de perfecte setting om te stralen. Wij zijn trots om sinds 1 april 2020 een officiële trouwlocatie van de gemeente Kerkrade te zijn. Jullie huwelijksdag is een van de meest bijzondere momenten van jullie leven. Wat is er romantischer dan trouwen in het hart van de adembenemende Anstelvallei? Omringd door weelderige lokale flora en fauna, met panoramische uitzichten over het betoverende landschap, kunnen wij ons geen betere locatie voorstellen.

Fresh Foods

Jullie Perfecte Dag op Nieuw Ehrenstein

Onze brasserie biedt verschillende sfeervolle ruimtes waar zowel de huwelijksvoltrekking als het feest kunnen plaatsvinden. De huwelijksvoltrekking wordt altijd geleid door een ambtenaar van de burgerlijke stand, die je zelf kunt regelen via de gemeente Kerkrade.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om onze Brasserie exclusief voor jullie grote dag te reserveren. Dat betekent dat onze brasserie voor één dag helemaal van jullie is, zodat jullie en jullie gasten in alle privacy kunnen genieten van deze bijzondere gelegenheid.

Elke bruiloft is uniek, en daarom bieden wij geen standaardpakketten aan. Graag gaan wij met jullie in gesprek om jullie wensen en mogelijkheden te verkennen, en samen een op maat gemaakte bruiloftsplanning te creëren die perfect bij jullie past.

Als trouwen op Nieuw-Ehrenstein klinkt als jullie droomhuwelijk, nodigen wij jullie van harte uit om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij staan klaar om een afspraak te plannen en jullie visie tot leven te brengen.

Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en samen met jullie deze onvergetelijke dag te vieren.

Neem contact op